Skandaalipappi sai uuden työpaikan – syntymässä uusi trendiseurakunta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiasta Yhdysvaltoihin rantautunut Hillsong Church on ollut skandaalien keskiössä jo useamman vuoden ajan. Kirkolla on ollut toimintaa isompien kaupunkien alueella, ja seurakunnista on kerrottu ongelmallisia tietoja julkisuuteen. Kaikki alkoi siitä, kun Justin Bieberin luottopastori Carl Lentz jäi kiinni uskottomuudesta.

Pastori Carl Lentzillä kerrotaan olleen useita salasuhteita ja joidenkin väitteiden mukaan hän on käyttänyt jopa seurakuntalaisiaan seksuaalisesti hyväksi. Lopult Lentz sai potkut. Nyt mies on löytänyt uuden seurakunnan johdettavakseen.

Carl Lentz toimii nykyään Transformation Churchin pastorina. Kyseessä on lähinnä tummaihoisten suosima megakirkko Tulsassa, Oklahomassa. Seurakuntaa johtaa pastori, kirjailija ja suosittu YouTube-tähti Michael Todd. Hän haluaa antaa miehelle mahdollisuuden, Associated Press uutisoi.

Aiemmin kerrottiin, että Hillsong Church oli uskovaisten deittipalvelu, joka välitti vapaaehtoisia seksisuhteisiin kirkon korkeimmissa viroissa olevien kanssa. Justin Bieberin lisäksi seurakuntaan ovat kuuluneet muun muassa Selena Gomez, Chris Pratt ja Kourtney Kardashian. Hillsong Churchista julkaistaan dokumentti toukokuussa.