Chachi Hildén julkaisi ihastuttavan vlogin – lastenhoitoa, treeniä ja gaala

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssija ja tv-tähti Chachi Hildén on tullut monille suomalaisille tunnetuksi Duudsonien Jukka Hildénin vaimona. Texasista kotoisin olevan Chachi Hildén, omaa sukuaan Gonzales, meni naimisiin Duudsonit-Jukan kanssa syksyllä 2019.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2019 syntynyt Sophia ja vuonna 2021 syntynyt Amélie. Nyt Chachi on julkaissut hänen omalla TikTok-kanavallaan 813.000 seuraajansa iloksi videon, jossa hän esittelee oman päivänsä kulkua pienen vlogin muodossa.

Chachi aloittaa videon kertomalla, että aamupalatuokio kahden pienen lapsen kanssa oli niin hektinen, että hän ei pystynyt kuvaamaan sitä videolle. Video alkaa kuitenkin siitä kun perheenäiti pukee lapsiaan ulos ja vie heidät päiväkotiin.

Kun lapset on viety päiväkotiin, Chachi palaa kotiin syömään aamiaista. Sen jälkeen hän suuntaa kuntosalille tekemään rankan treenin oman kunto-ohjaajansa valmennuksessa. Treenin jälkeen Chachi syö ja alkaa valmistautua illan juhlallisuuksia varten meikkaamalla ja laittamalla hiuksensa kuntoon ennen kuin hän hakee lapset päiväkodista.

@itschachigonzales What do we think about me starting to do mini vlogs? 👀🧡 #fyp #vlog ♬ Chill Vibes – Tollan Kim