Katrie Daler avautui erostaan – kumppani tapasi maksullisia naisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki vuosimallia 2012, eli Katrie Daler, on sinkku. Ensihoitajana ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä perheenäiti seurusteli kaksi vuotta, mutta kumppani ei ollut oikeastaan koskaan julkisuudessa.

Nyt Katrie on avautunut Instagramissa eroon johtaneista syistä ja hän paljastaa, että miehensä ei tavannut mielellään edes Katrien perhettä. Lisäksi hänellä oli toisia naisia, joista osa oli maksullisia seuralaispalveluita.

– Toisen katoileminen päivistä jopa viikkoihin. Suorastaan eri maailmat, elämänarvot. Muut naiset, muun muassa maksulliset. Vältteli nähdä mun perhettä koskaan. Sanoi lukemattomia kertoja, että ei ole onnellinen mun kanssa. Sai kaiken minun syyksi. Ei koskaan pyytänyt anteeksi. Mykkäkoulu. Todella isot erot vanhemmuudessa. Näitä syitä voisi jatkaa loputtomiin mutta ei, edes terapia ei auttanut. Kiitos, mut ei kiitos, Daler tilittää Instagramin Tarinat-osiossa.

Nainen oli ennen edellistä kumppania otsikoissa tapailtuaan Katiska-vyyhdistä tunnetuksi tullutta Niko Ranta-ahoa. Katrie Daler on kolmekymppinen yhden lapsen äiti. Hän on osallistunut Viidakon tähtöset -realityohjelmaan ja toiminut MTV3-kanavalla chatjuontajana.