Nelli Matula perui kaikki loppuvuoden keikkansa: ”Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Nelli Matula on kertonut joutuvansa perumaan kaikki tälle vuodelle suunnitellut keikkansa. Hän kertoo kaipaavansa kesää ja festarikeikkoja, mutta toteaa niiden ja muiden esiintymisten peruuntuvan terveyssyistä.

– Oon kärsinyt koko viime vuoden ajan sairastelukierteestä ja tästä huolimatta keikkaillut sekä tehnyt ja julkaissut musaa. Sairastelun ja rankkojen keikkojen yhdistelmä on lopulta ajanut kropan siihen pisteeseen, että nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä, Matula kirjoitti Instagramissa.

Matula toteaa terveyden olevan tärkeintä ja nousevansa lavalle seuraavan kerran vasta silloin, kun hän on täysin kunnossa. Hän kuitenkin kertoo saaneensa ensiluokkaista apua, ja toteaa Suomessa olevan maailman paras terveydenhuolto. Hän ei myöskään ole jättämässä musiikkiuraa taakseen.

– Musiikin tekeminen on mulle niitä harvoja asioita, joka tuo voimaa ja iloa silloinkin, kun muilla elämän osa-alueilla on arvaamatonta. Aionkin siis jatkaa musiikin kirjoittamista ja julkaisemista – en oo menossa minnekään!, Matula lupasi.

Nelli Matula julkaisi viime vuonna tuoreen Kiltti tyttö -levynsä ja kiersi sen tiimoilta ahkerasti Suomen keikkalavoja. Albumi oli myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Pop -palkinnon saajaksi.