Sara Chafakin kuumat peiliselfiet ihastuttavat: ”Onneksi olet aikajanallani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen Miss Suomi Sara Chafak on viime vuosina niittänyt suosiota televisiossa ja sosiaalisessa mediassa, mutta taannoin hän laajensi toimenkuvaansa ryhtymällä kirjailijaksi Saran keittiössä -teoksen myötä.

Sara Chafakin seuraa Instagramissa 158.000 ihmistä, joiden iloksi nainen julkaisi nyt näyttäviä kuvia itsestään. Kuvissa nainen toivottaa hyvää maanantaita seuraajilleen ja poseeraa vaaleassa tiukassa oloasussa. Kuvat ovat keränneet paljon ihastelevia kommentteja, joissa todetaan, että maanantai tuntuu aika harvan mielestä yhtä mukavalta kuin Sara Chafakin.

Sara Chafak ja hänen puolisonsa Jeffrey Lawman nähtiin juuri suositussa Rikkaat ja rahattomat -realitysarjassa. Sarjan neljäs tuotantokausi alkoi nelosella maaliskuun lopussa uusilla jaksoilla, joista ensimmäisessä ex-missi Chafak nähtiin puolisonsa kanssa edustamassa rikkaita.