Särkänniemeen avataan pienten lasten Kärsänniemi – Angry Birds Land poistuu

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen Särkänniemeen avataan uusi perheen pienimmille suunnattu osio. Kärsänniemi-niminen teema-alue avataan huvipuistoon Angry Birds Landin tilalle. Kärsännimestä on saatu vihjeitä Särkänniemen somekanavissa jo ennakkoon kevään aikana.

– Kärsänniemi on maskottimme Pouta Possun oma kylä, josta löytyy kaikki asiat, jotka kunnon kylässä kuuluu olla, kertoo tiedotteessa Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Lauantaina 29. huhtikuuta avattavasta Kärsänniemestä löytyy muun muassa possujuna ja vanhoista Kantti X Kantti -autoista tehty Postiseikkailu. Red Baron -lentokoneet on muutettu Kärsänniemen lentokoulun Lentsikoiksi ja Pikku Hinaaja Karkkilaivaksi. Alueella on myös muun muassa kauppapuoti, poliisiasema, hotelli ja leikkipuisto.

Keskikesällä Kärsänniemessä avataan myös Pomppivat Porkkanat -laite, joka korvaa Angry Birds Riden. Särkänniemen mukaan Angry Birds Landista päätettiin luopua huvipuiston ja Rovion yhteistyölisenssin päätyttyä. Seppälän mukaan huvipuitossa ollaan kiitollisia yhteistyöstä suomalaisen pelijätin kanssa.