Ashley Graham esitteli kurvejaan – itsevarma kaunotar upeissa biksukuvissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham synnytti vuosi sitten terveet kaksospojat Malachin ja Romanin. Heidän lisäkseen naisella on hänen miehensä Justin Ervinin kanssa myös kolmevuotias poika Isaac. Raskauden jälkeen nainen on keskittynyt treenaamiseen ja ruokavalioonsa saadakseen vartalonsa takaisin entisiin mittoihinsa.

Ashley Graham on positiivisen minäkuvan ja kehorauhan sanansaattaja. Nainen on esitellyt sosiaalisessa mediassa rehellisesti hänen vartalonsa muuttuvia muotoja sekä odotusaikana että heti synnyttämisen jälkeen. Nyt tähti on julkaissut upeita kuvia, joissa hän poseeraa kaksiosaisessa uima-asussa.

Ashley Graham poseeraa itsevarmana laventelin värisissä biksuissaan ja esittelee samalla ruskettavaa ihoseerumia. Ashley Graham on saanut seuraajiltaan paljon kiitosta siitä, että hän on niin avoimesti esitellyt vartaloaan saatuaan kaksoset. Graham onkin tunnettu siitä, että hän ei anna jälkikäsitellä kuvistaan pois selluliittia tai raskausarpia.