Kim Kardashian osti ökykartanonsa velaksi – tällaiset kulut 48,7 miljoonan lainasta on

Koti & Asuminen Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian osti viime syksynä hulppean ökykartanon halutulta Kalifornian Malibun alueelta. 42-vuotiaalla tähdellä ei näytä olevan rahasta pulaa, mutta hän päätti kuitenkin ostaa rantahuvilansa osittain lainalla.

Kim Kardashianin ostama kartano maksoi Daily Mail -sivuston mukaan 70,4 miljoonaa dollaria. Kardashian otti asuntokauppaa varten 48,7 miljoonan dollarin lainan, josta hän maksaa 30-vuotisen maksusuunnitelman mukaan yli 278.000 dollaria kuukaudessa. Tähän summaan lisätään vielä verot ja vakuutusmaksut.

Kim Kardashianin 700 neliön talo rakennettiin vuonna 1944, mutta se remontoitiin 1990-luvulla ja jälleen vuonna 2016. Kartano pitää sisällään neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, runsaasti tilavia olohuoneita sekä oman käynnin yksityiselle hiekkarannalle. Mukavuuksiin lukeutuvat myös muun muassa uima-allas, oma kuntosali ja takalla varustettu erillinen lisärakennus.