Love Island -tähden raskaus päättyi keskenmenoon – julkaisi koskettavan kuvasarjan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläiskaunotar Jessica Hayes tuli monille tutuksi Love Island -realityohjelmasta. Sarja toi naiselle kuuluisuutta ja paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Nykyään hänen elämänsä käänteitä seuraakin Instagramin puolella 359.000 ihmistä.

Nyt 29-vuotias Jessica Hayes kertoi, että hän on saanut keskenmenon. Nainen halusi avoimesti kertoa menetyksestään auttaakseen muita, jotka käyvät tällä hetkellä läpi samanlaisia tuntemuksia. ”Olin raskaana ja nyt en enää olekaan”, Hayes kommentoi julkaisemassaan kuvasarjassa. Keskenmeno tuli yllättäen ja muutti sekunnissa kaikki naisen suunnitelmat ja haaveet.

Jessica Hayesilla on kolmevuotias Presley-niminen poika, josta hänen on täytynyt normaaliin tapaan huolehtia suuren surun keskellä. Hayesin mukaan hänen on täytynyt poikansa vuoksi esittää olevansa kunnossa ja lukea hänelle satuja, tehdä ruokaa sekä suorittaa muutkin tavanomaiset päivän aktiviteetit.

Jessica Hayes oli raskaana myös vuonna 2020, mutta raskaus keskeytyi 19-viikolla. Tällä kerralla keskenmeno tapahtui viikolla 11, mutta Hayesin mukaan se tuntui silti yhtä kamalalta. Perheenäiti oli jo ehtinyt tekemään suunnitelmia ja kuvittelemaan miltä heidän elämänsä tulee näyttämään kahden lapsen kanssa.