Nainen väitti olevansa kadonnut Madeleine McCann – oli Dr. Philin vieraana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Madeleine McCann katosi kolmivuotiaana lomamatkalla Portugalissa vuonna 2007. Viimeisin tutkintalinja on ollut se, että hänet siepattiin ja tapettiin. Äskettäin otsikoihin nousi nuori nainen, joka kertoi olevansa kadonnut Madeleine McCann.

Puolalainen 21-vuotias Julia Wendell, joka käyttää myös nimeä Julia Faustyna, on kertonut, että hänellä on varhaislapsuuden muistoja ranta-alueelta, jossa oli valkoisia rakennuksia. Hän myös nimeää Peter Ney -nimisen miehen, joka kertomansa mukaan käytti häntä seksuaalisesti hyväksi, ja joka tuomittiin myöhemmin.

– Uskon, että Peter voidaan yhdistää Martin Neyhin. Martin Ney oli epäiltynä Madeleine McCannin tapauksessa ja Martin Ney on kansainvälinen lapsikauppias ja sarjamurhaaja, hän sanoi Dr. Phil -ohjelmassa vierailtuaan.

Naisen mukaan hänellä on jalassaan samanlainen luomi ja silmässään samanlainen täplä kuin McCannilla. Lisäksi hän kuvailee muistuttavansa ulkonäöltään kadonneen lapsen vanhempia, Kate ja Gerry McCannia. Hän ei ole myöskään koskaan ollut yhteydessä äitiinsä. Lisäksi hänellä ole kuvia äidistään raskaana, ja Julia väittää, ettei hänellä ole edes syntymätodistusta. Puolalaisesta lastenterveyskirjasta puuttuu kuusi ensimmäistä sivua.

Julia Wendell sai äskettäin DNA-testin tulokset, joissa kerrottiin, että hän ei ole maailman kuuluisin kadonnut tyttö. Perhe kertoi jo aiemmin Dr. Philille, että heille on selvää Julian olevan heidän sukulaisensa. Perheellä on muistoja ja kuvia hänen lapsuudestaan.

– On ollut alusta asti selvää, että Julia ei ole Maddie. Olemme järkyttyneitä tästä nykytilanteesta, valehtelusta ja manipulaatiosta, perhe kommentoi.

– Hän on ehdottomasti sataprosenttisesti puolalainen, eikä britti. Hänen perimässään on pieni osa liettualaista ja venäläistä, mutta testitulokset osoittavat, että hän on puolalainen, Wendelliä edustava yksityisetsivä Fia Johansson kertoo RadarOnlinelle.