Jen Selter säväytti rannalla – kuvat kertovat mistä suosio johtuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt takapuolestaan maailmanlaajuisesti tunnettu Selter esittelee tunnetuimpia avujaan rannalla auringonlaskun koittaessa. Turkooseihin niukkoihin biksuihin sonnustautunut julkkiskaunotar ei jättänyt pakaroitaan ymmärrettävästi piiloon näissäkään kuvissa.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.