Rillit Huurussa -tähden hauskat raskausajan kuvat – koirasisarukset odottelevat vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Kaley Cuoco tuli monille aikoinaan tunnetuksi Rillit Huurussa -sarjasta. Sen jälkeen nainen on näytellyt muun muassa The Flight Attendant -trillerissä, joka nousi HBO Max -palvelussa muutama vuosi sitten huippusuosioon.

Tällä hetkellä 37-vuotias Kaley Cuoco on raskaana. Hän odottaa esikoistaan hänen avomiehensä Tom Pelphreyn kanssa. Nyt tähti julkaisi yhdessä kumppaninsa ja viiden koiransa kanssa hauskoja kuvia, joissa nähdään naisen kauniisti pyöristynyt raskausvatsa.

– Nämä vain odottelevat ihmissiskonsa saapumista, Kaley Cuoco kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Kaley Cuoco on seurustellut Tom Pelphreyn kanssa vasta alle vuoden ja hän tulikin nopeasti raskaaksi jo heidän suhteensa alkutaipaleella. Ennen Pelphreyta nainen oli alle kaksi vuotta naimisissa tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa. Sweetingiä ennen Cuoco oli naimisissa kolme vuotta Karl Cookin kanssa.