Kolme helsinkiläistä yökerhoa vaihtaa omistajaa: ”Todistaneet elinvoimaisuutensa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä sijaitsevat yökerhot Apollo Live Club, Maxine ja ravintola Kaivohuone siirtyvät uuteen omistukseen. Ravintola-alan konserni Night People Group myy ravintolat pörssiyhtiö NoHo Partnersille.

Sopimuksen myötä ravintolat siirtyvät NoHo Partnersin tytäryhtiö Stadin Night Oy:n omistukseen yhteistyössä sijoittaja Raimo Sarajärven kanssa. Mira Ritasmäki jatkaa Stadin Night Oy:n operatiivisena johtajana ravintoloiden toiminnasta vastaavien avainhenkilöiden kanssa.

– Nyt hankitut klassikot ovat todistaneet elinvoimaisuutensa viimeisen vuosikymmenen aikana ja uskomme, että saamme kehitettyä niiden liiketoimintaa yhdessä kaupan myötä siirtyvien avainhenkilöiden kanssa, NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kertoo tiedotteessa.

NoHo Partners omistaa entuudestaan Helsingissä muun muassa Teatteri, Wallis’, Baarikärpänen, Henry’s Pub, Holiday ja Babylon Club and Garden -ravintolat. Uusien hankintojen myötä yhtiö liikevaihto Helsingin yökerhomarkkinoilla kasvaa noin 25 miljoonaan euroon.