Mehukas salaisuus paljastui: Darcey Silva vietti intohimoisen yön ex-miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva asuu nykyään Miamissa. Hän sai taannoin oman televisio-ohjelmansa siskonsa Staceyn kanssa. Parivaljakko on suunnitellut yhteistä hääjuhlaa siippojensa kanssa, mutta Darceyn ero muutti suunnitelmat.

Darceyn sisko Stacey aikoo kuitenkin avioitua miehensä Florianin kanssa. Asiasta tekee monimutkaisen se, että Florian haluaisi Georgin, eli Darceyn entisen kihlatun, bestmanikseen. Mies on juuri hän, kenen kanssa Darceyn oli tarkoitus avioitua tuplahäissä siskonsa ja hänen miehensä kanssa. Kun miehet olivat viettämässä polttareita, paljasti Georgi salaisuuden.

– Rakastan Darceya edelleen ja haluaisin palata hänen kanssaan yhteen. Itseasiassa olin pari viikkoa sitten Miamissa ja tapasimme. Pidimme hauskaa ja harrastimme seksiä. Tämä herätti tunteeni, Georgi paljastaa Florianille.

Asia on suuri salaisuus, eikä Darcey ole kertonut salaisesta tapaamisesta kenellekään. Itseasiassa nainen on treffaillut muita miehiä parinmuodostajan avustuksella. Nähtäväksi jää, palaavatko Darcey ja Georgi yhteen, ties kuinka monetta kertaa.