Tiktok-tähti kuoli yllättäen – valitti migreeniä kuukausien ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTok-tähti ja kahden lapsen äiti Jehane Thomas menehtyi yllättäen 30-vuotiaana. Nainen kuoli vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän jakoi itkuisen videon kärsiessään pahasta migreenistä. Hän oli hakeutunut sairaalaan.

Jehane Thomas kuoli perjantaina vietettyään paljon aikaa sairaalassa viime viikkojen aikana. Hän oli kertonut tuskallisesta jaksosta myös videotilillään ja kertoi kipujen olleen vakavia. Migreenin tai kuoleman syytä ei tiedetä, ja hän oli muuten perusterve ja hyväkuntoinen nainen, joten hänen menehtymisensä tuli shokkina koko perheelle. Hänelle järjestettiin keräys hautajaiskulujen kattamiseksi.

Videobloggaajalla oli myös diagnosoitu näköhermotulehdus. Hänellä on yli 70.000 seuraajaa Tiktokissa. Jehanea jäi kaipaamaan kaksi pientä poikalasta, kolmevuotias Isaac ja yksivuotias Elian. Jehane kotiutui välillä sairaalasta, mutta hän joutui sinne takaisin keskiviikkona ja hän menehtyi perjantaina.

@jehanethomas1 Replying to @Beckie 🎀 ♬ original sound – Jehane Thomas

@jehanethomas Oh Elijah 🥺🤍 #threemonthsold #secondjab #babyboy #mumsoftiktok #mumoftwo ♬ Like A Star – Corinne Bailey Rae