Mandy Rose loksauttaa leuat – kuvasta ei paljasta pintaa puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amanda Rose Saccomanno on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Mandy poseeraa upeissa kuvissa, joissa hänet nähdään rannalla punaisissa niukoissa biksuissa. Öljytty vartalo pääsee kuvissa oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla, eikä se ole jäänyt hänen seuraajiltaan huomaamatta.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.