Sylvester Stallonen perheen realitysarja näyttää tältä – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallone tunnetaan näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja pian myös realitytähtenä. Toimintarooleistaan tuttu näyttelijä saa nimittäin perheineen toukokuussa oman tositv-sarjan The Family Stallone.

The Family Stallone -ohjelmassa seurataan Sylvester Stallonen, hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallonen ja pariskunnan tytärten Sophian, Sistinen ja Scarletin arkea. Kahdeksanjaksoisesta sarjasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa. Siinä vilahtavat Stallonen perheen lisäksi myös Al Pacino ja Dolph Lundgren.

Sylvester ja Jennifer Flavin Stallone olivat viime vuonna vähällä erota oltuaan 25 vuoden ajan naimisissa. Pariskunta kuitenkin palasi yhteen kuukautta myöhemmin. People-lehden mukaan Stallone on kertonut, että realitysarjassa setvitään myös parin avio-ongelmia.

The Family Stallone -ohjelmaa esitetään Yhdysvalloissa 17. toukokuuta alkaen Paramount+-palvelussa. Suomessa sarjaa päästään todennäköisesti katsomaan SkyShowtime-palvelussa myöhemmin selviävänä ajankohtana.