Bella Hadid puolustaa Ariana Grandea: ”Et ikinä voi tietää mitä toinen käy läpi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuisesti tunnettu poptähti Ariana Grande näyttää fanien mielestä laihtuneen huomattavasti ja moni naisen uusi julkaisu onkin täyttynyt kommenttikentässä viesteistä, joissa puhutaan vain naisen laihuudesta. Nyt 29-vuotias Ariana Grande halusi itse puhua suoraan faneilleen ja kertoa, että hän voi tällä hetkellä paljon paremmin kuin aiemmin.

Mallikaunotar Bella Hadid halusi puolustaa Ariana Grandea ja jakoi omalla Instagram-kanavallaan laulajan julkaiseman TikTok-videon. 26-vuotias Bella Hadid haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, että he eivät ikinä voi tietää mitä toinen ihminen käy läpi ja minkä vuoksi hänen vartalonsa näyttää siltä miltä se näyttää. Sen vuoksi sitä ei saisikaan kommentoida.

– Sairaus tai masennus. Suru tai rakkaushuolet. Et yksinkertaisesti tiedä etkä voikaan tietää ennen kuin kävelet päivän hänen kengissään, Bella Hadid kirjoittaa.

Aiemmassa julkaisussaan Bella Hadid esitteli esimerkkejä siitä miten toista ihmistä voi kehua ilman, että kommentoi hänen ulkonäköään. Hadidin mukaan ulkonäön ja vartalon sijaan kannattaakin keskittyä kehumaan toisen taitoja, viisautta, empaattisuutta ja hyviä luonteenpiirteitä.