Claudia Alende on kuumin Tesla-kuski – uhkeat poseeraukset julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikonisesta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa.

Tällä kertaa Claudia on lunastamassa maailman kuumin Tesla-kuski -titteliä, kun hän poseeraa ruosteenpunaisessa tiukassa asussa sähköautoissa ratissa ja ulkopuolella. Lienee selvää, että Alende on ainakin yksi kuumimmista, ellei jopa kuumin.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.