Mitä Ariana Grandelle tapahtui? Näin kommentoi ulkonäköään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuisesti tunnettu poptähti Ariana Grande on tottunut olemaan huomion keskipisteenä. Julkisuudessa hänen vartaloaan ja ulkonäköään kommentoidaan usein eikä tähti ole itse ottanut osaa keskusteluun. Nyt hän halusi kuitenkin kommentoida aihetta, jossa ihmiset olivat huolissaan tähden nykyisestä koosta.

Ariana Grande näyttää fanien mielestä laihtuneen huomattavasti ja moni naisen uusi julkaisu onkin täyttynyt kommenttikentässä viesteistä, joissa puhutaan vain naisen laihuudesta. Nyt 29-vuotias Ariana Grande halusi itse puhua suoraan faneilleen ja kertoa, että hän voi tällä hetkellä paljon paremmin kuin aiemmin.

Ariana Grande kertoi videolla, että aiemmin häntä turvotti mielialalääkkeet ja niiden kanssa juotu alkoholi. Sen lisäksi tähti vielä söi epäterveellisesti. Nyt nainen elää paljon terveellisempää elämää ja voi paremmin, mutta naisen hoikemmat kasvot eivät tunnu miellyttävän fanien silmää.

Laulajatähti painottaa TikTok-videollaan sitä, että ihmisten tulisi hieman hellemmin kommentoida toistensa ulkonäköä. Hänen mielestään vartalon kokoon liittyvät kommentit kannattaa kuitenkin jättää kokonaan kertomatta.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande