Walesissa vaeltelee kissapeto – useita havaintoja isosta eläimestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paikalliset ihmiset ovat havainneet puuman tai leopardin vaeltavan Chirkin unisessa kaupungissa Walesissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Group Puma Watchin mukaan kolme ihmistä on ilmoittanut havainnoistaan tietokantaan. He ovat nähneet ​​salaperäisen kissaeläimen vaeltelevan ympäri kaupunkia jo puolen vuoden ajan.

– Näin erittäin suuren eläimen seisovan matalan rakennuksen päällä. En nähnyt yksityiskohtia, koska eläimen takana loistivat teollisuusalueen valaistus, mutta se oli paljon suurempi kuin koira, Klara niminen nainen kirjoittaa Lady Margaret’s Caravan Parkin lähistöltä 28. maaliskuuta kello 20:45.

– Käännyin kuljettajan puoleen ja sanoin: ”Voi hyvä luoja, olen juuri nähnyt karhun tai villikissan, aivan vitun massiivisen kissan!

Kissapetoja pidettiin lemmikkeinä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ennen kuin Dangerous Wild Animals Actin käyttöön ottamista vuonna 1976. Uusi laki kielsi kissapetojen kaltaisten eläinten kotihoidon. Osa ihmisistä päästi suuret eläimensä luontoon ja niiden uskotaan muodostaneen oman populaation.