Pelti auki! -festarit Lempäälän Ideaparkissa – lavalla mm. Petri Nygård, Erika Vikman ja Pandora

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kauppakeskus, Lempäälän Ideapark, on nykyisin myös suosittu keikkapaikka. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva tapahtuma-areena Bläk Boks toimii nimittäin myös tyylikkäänä konsertti- ja festariareenana, jossa onkin jo järjestetty tuhansien ihmisten tilaisuuksia. Perjantaina 21. huhtikuuta Bläk Boksissa pysähtyy Pelti Auki! -festarikiertue, jossa lavalle nousee nimekäs kaarti suomalaisen viihdemaailman tähtiä.

Perjantaina 21. huhtikuuta esiintymislavalla nähdään rääväsuuräppäri Petri Nygård, sensuelli hittiartisti Erika Vikman, maamme katu-uskottavin perheenisä Faija sekä lukemattomia hittejä julkaisseet ysärilegendat Movetron ja Pandora. Kiertueen juontajana toimii Roosteeni ja väliaikamusiikista vastaa DJ Toivonen. Lisäksi ohjelmassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja, Heated Crew’n tanssiesitys sekä pleikkapelejä sisältävä Lounge.

Edellisen Pelti Auki! -kiertueen keikkoja oli jopa loppuunmyyty, joten liput Bläk Boksin bileisiin kannattaa hankkia ajoissa. Permantolippu festareille maksaa 39 euroa ja sen voi hankkia ennakkoon tästä linkistä.