Stranger Things -spinoff suunnitteilla – toteutetaan lauantaiaamun piirrettyjen hengessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosittu Stranger Things -sarja lähenee loppuaan, sillä tuleva viides tuotantokausi on sen viimeinen. Sarjan maailmaan hypätään kuitenkin viimeisen kauden jälkeenkin spinoff-sarjoissa. Netflixin on Variety-lehden mukaan paljastettu tilanneen Stranger Things -animaatiosarjan.

Piirretyn spinoff-sarjan luovat Eric Robles ja Flying Bark Production -tuotantoyhtiö. Mukana tuottajina ovat alkuperäisen Stranger Thingsin luoneet Duffer-veljekset.

– Olemme haaveilleet animoidusta Stranger Things -sarjasta niiden lauantaiaamun piirrettyjen tyyliin, joita me rakastimme varttuessamme. Unelman toteutuminen tuntuu mahtavalta. Olemme ällikällä lyötyjä siitä mitä Eric Robles ja hänen tiiminsä ovat keksineet. Käsikirjoitus ja taide on mahtavaa, emmekä malta odottaa että pääsemme jakamaan ne kanssanne, Dufferit kuvailivat tiedotteessa.

Netflix kertoi viime vuonna myös näytellyn Stranger Things -spinoffin olevan työn alla. Lisäksi sarjan hahmojen menneisyyteen tutustutaan Lontoon West Endissä myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavassa näytelmässä.