Mies tyhjensi perheen pankkitilin – heitti 200 000 dollaria auton ikkunasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oregonissa asuva mies päätti jakaa vaurautta muille, jota sitä tarvitsevat. Hän päätti ryhtyä hyväntekijäksi ja teki tempauksen, jossa hän heitti noin 200.000 dollaria ulos auton ikkunasta paikallisella moottoritiellä.

People-sivuston mukaan Colin Davis McCarthy -niminen mies oli tempauksellaan saanut kuitenkin perheensä vihat niskaansa. Hän oli nimittäin hyväntekeväisyyden nimissä tyhjentänyt perheen yhteisen pankkitilin muilta kysymättä ja heitellyt kaikki rahat auton ikkunasta. 38-vuotias McCarthy oli ajatellut, että hän haluaa jakaa rahaa ihmisille, jotka voivat tarvita sitä kipeämmin.

Paikallisen poliisin mukaan rahat eivät jättäneet sotkua teiden varsille vaan ihmiset pysähtyivät tien sivuun ja keräsivät varsin tehokkaasti kaiken jokaista seteliä myöten. Etenkin moottoripyöräilijät olivat pystyneet nopeasti reagoimaan miehen heittelemiin seteleihin ja pysähtyneet keräämään rahaa taskut täyteen.