Paris Hilton nauttii vauvakuplasta: ”Emme poistu kotoa koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuoden alussa, että hän sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Paris Hilton on nauttinut suunnattomasti uudesta vauva-arjesta pikkuisen Phoenix-poikansa kanssa. Carter Reum kertoi I am Paris -podcastissa vieraillessaan, että he eivät nykyään enää koskaan poistu kotoaan. ”Me vain halailemme, pussailemme ja leikimme vauvamme kanssa”, mies kertoi People-sivuston mukaan.

Paris Hilton ja Carter Reum kertoivat, että he pitävät parisuhteestaan huolta jatkuvilla hellyydenosoituksilla. He myös nauttivat suunnattomasti yhteisistä vaahtokylvyistä, jollaisen he ottavatkin joka ilta. Reum paljasti myös sen, että hänen luottokortissaan lukee teksti: ”Maailman onnellisin mies”, että hän ei ikinä unohtaisi olevansa sellainen.