Raitistunut huippumalli Bella Hadid avautui: ”Näin alkoholi vaikutti minuun”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. 26-vuotiasta tähteä ihaillaan hänen persoonallisen kauneutensa vuoksi, ja plastiikkakirurgit ovatkin kertoneet, että moni nainen saapuu heidän vastaanotolleen Bella Hadidin kuvan kanssa.

Bella Hadid kertoi alkuvuodesta, että hän on lopettanut alkoholin käyttämisen. Hän huomasi, että ei enää pystynyt menemään ulos ystäviensä kanssa ilman, että ottaisi alkoholijuomaa rauhoittamaan hänen hermojaan. Lopulta hän ei enää halunnut edes tavata ystäviään juhlimisen merkeissä, koska tiesi, että hän tulisi juomaan liikaa ja menettäisi kontrollinsa.

Bella Hadid on kertonut, että hän rakastaa alkoholia. Sen vuoksi hänen täytyi lopettaa sen juominen kokonaan, koska juhliminen riistäytyi aina käsistä. Nainen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän heräsi alkoholin juomisen jälkeen aina kamalaan ahdistukseen aamuyöllä. Hän alkoi miettimään tekojaan ja katumaan sanojaan, joiden sanomisesta oli kulunut jo vuosia.

– Heräsi kolmelta yöllä ja aloin ahdistuneensa miettimään jotain yhtä asiaa, jonka sanoin viisi vuotta sitten valmistujaisissani, Bella Hadid kuvaili.