Sampo Kaulanen kertoi miksi myi Jounin Kaupan: ”Helvetinmoinen palautemyrsky”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen pyöritti pitkään Jounin Kauppaa Äkäslompolossa, mutta monista realityohjelmista tuttu Kaulanen ilmoitti taannoin myyneensä kaupan. Nyt Sampo on kertonut miksi hän päätti luopua kauppiaan työstä.

Sampo Kaulanen vastasi hänen TikTok-kanavallaan videon muodossa uteluihin ja kertoivat syistä, jotka johtivat kaupan myymiseen. Kaulaselta loppui mielenkiinto kauppiaan työhön ja kaikkeen siihen, mitä kauppiaan rooli pitää sisällään.

– Helvetinmoinen palautemyrsky oli vähän väliä, että kun mä en koskaan oo paikalla, Kaulanen aloitti videollaan.

K-kauppiaana miehen odotettiin ja oletettiin olevan jatkuvasti kaupalla hyllyttämässä ja tekemässä päivittäisiä töitä muiden työntekijöiden kanssa. Hänen olisi pitänyt olla tervehtimässä asiakkaita. ”Mua ei kiinnosta murojen lykkiminen hyllyillä”, Kaulanen selittää ja kertoo, että häntä ei kiinnosta asiakaspalvelukaan.

Sampo Kaulanen alkoi ärsyyntymään työhön ja huomasi, että sitä alkoi olla hankalaa peitellä. Hänen mielestään henkilökunnasta huolehtiminenkin oli raskasta ja vaikeaa, vaikka hänellä olikin mahtava henkilökunta.

– Mulle tuli sellanen fiilis, että mä oon koko kylän likaämpäri, Kaulanen kertoi ja kuvaili miten hankalaa oli olla kylän ainoan kaupan kauppiaana.

@sampokaulanen

Vastaus käyttäjälle @Piialiisa Heino Minkä takia halusin luopua kauppiudesta?

♬ alkuperäinen ääni – Sampo Kaulanen