Shanna Moakler tylytti Kourtney Kardashiania: ”Esittelee enemmän lapsiani kuin omiaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Travis Barkerin ex-puoliso ja lasten äiti Shanna Moakler on melko suorasanaisesti ja surutta puhunut Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin suhteesta. Nainen on myös tylyttänyt ex-miehensä uutta vaimoa julkisesti kommenteissaan jo useampaan otteeseen.

Nyt Shanna Moakler on ottanut ET-sivuston mukaan osaa keskusteluun, jossa fanit ovat vaatineet Moaklerille anteeksipyyntöä. Monien mielestä Moaklerista puhutaan alentavaan sävyyn juuri julkaistussa dokumentissa, jossa esitellään Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin häitä Italiassa Positanossa.

Dokumentissa Travis Barkerin kerrottiin käyneen edellisessä avioliitossaan läpi helvetin. Barker myös kertoi, että Kourtney on täyttänyt hänen sisällään olevan tyhjyyden. ”Kourtney julkaisee enemmän kuvia minun lapsistani kuin omistaan, lol”, Shanna Moakler oli vastannut.

Shanna Moakler on kuitenkin aiemmin kertonut, että hän on ollut hyvin mielissään siitä, että Barker ja Kardashian ottivat myös hänen lapsensa mukaan häihin, jotka olivat todellinen spektaakkeli. Moakler oli myös onnellinen lastensa puolesta siksi, että he pääsivät ensimmäistä kertaa kokemaan Italian.