Bella Thornen rinnat vain Hello Kittyn peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Bella Thorne on viime vuosien aikana aktiivisesti karistanut pois Disney-tähden imagoaan kuten moni muukin lapsitähtenä julkisuuteen noussut. Thorne on esimerkiksi avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan.

Nyt Bella on kuvannut itseään ollessaan valmistautumassa festareille. Hänen niukat biksunsa sisälsivät yläosassa vain narut ja Hello Kitty -hahmot, jotka peittivät hänen rintansa vain osin. Tässä asussa jopa Thorne olisi pysäyttävä näky festareilla.

Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn Shake It Up -sarjasta, jota esitettiin vuoteen 2013 saakka. Taannoin hän kertoi koe-esiintymisestä, jonka jälkeen roolitusta tehnyt henkilö oli soittanut lapsitähden agentille, joka oli puolestaan ottanut yhteyttä Bella Thornen äitiin. Agentti oli kertonut, että tyttö ei saanut roolia, mutta siihen annettu syy kuulosti todella omituiselta ja häiritsevältä.

– Ohjaaja oli kertonut roolittajalle, että hänelle oli tullut minun seurassani epämukava olo, koska hänen mielestään oli ollut liian flirttaileva. Olin tällöin kymmenen vuotias. Mitä ihmettä, Bella Thorne kertoo.