Doja Cat tuskaili punaisen kristalliasunsa alla – kärsi kovista vatsakivuista

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa viime vuosien aikana ollut artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Tähti vastaanotti myös ensimmäisen palkintonsa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa, kun hänet palkittiin vuoden parhaana uutena artistina.

Doja Cat kiinnitti huomion Pariisin muotiviikoilla punaisessa tyylissä, jossa hänen ihonsa oli maalattu hohtavan punaiseksi ja siihen oli liimattu Swarovski-kristalleja. Nyt nainen on paljastanut People-lehden mukaan, että hän kärsi pukunsa alla kovista kivuista. Kun hänen ihoonsa alettiin liimaamaan kristalleja, hän tajusi sairastuneensa gastroenteriittiin.

Doja Cat oli yrittänyt vitsailla meikkituolissaan muille ihmisille kokemistaan vatsakivuista, mutta todellisuudessa tähti oli elämänsä kovimmissa kivuissa. Gastroenteriitti on ruoansulatuskanavan tulehdus, jota seuraa akuutti ripuli. Siinä samalla 27-vuotiaan artistin piti istua liki viisi tuntia paikoillaan kun hänen ihoaan maalattiin ja siihen liimattiin käsin 30.000 Swarovski-kristallia.