Artisti Eva Louhivuori raskaana: ”Kiitos lääketieteen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Louhivuori on tullut monille tunnetuksi laulajana ja lauluntekijänä Eva & Manu -yhtyeestä. Jyväskylästä lähtöisin oleva nainen on aloittamassa omaa soolouraansa ja julkaisee ensimmäisen Ruusu-nimisen singlensä perjantaina 21. huhtikuuta.

Nyt 36-vuotias Eva Louhivuori on paljastanut olevansa raskaana. Artisti julkaisi hänen Instagram-kanavalleen kauniin kuvasarjan, jossa Louhivuori nähdään kauniissa pitsiasussa, joka korostaa jo pyöristynyttä raskausvatsaa.

– Kiitos lääketieteen, tämmönen kultainen paketti ois saapumassa meille heinäkuussa, Eva Louhivuori kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Eva Louhivuori on kertonut kärsineensä lapsettomuudesta. Lapsettomuushoidot olivat naisen mielestä todella rankat, mutta hän kokee olevansa kuitenkin onnekas, koska hoidot tuottivat heidän kohdallaan nopeasti halutun lopputuloksen. ”Eka ulos musaa, sit vauva!”, Louhivuori iloitsee.