Erikoisjoukot hyökkäävät Suomeen suursarjassa – ohjaajana Aku Louhimies

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa kuvataan tänä vuonna Konflikti-niminen toimintasarja. Sarjan ohjaajana toimii muun muassa uusimman Tuntematon sotilas -elokuvan ohjannut Aku Louhimies. Päärooleja näyttelevät muun Muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius.

Nykyaikaan sijoittuvassa Konfliktissa pienen suomalaisen rannikkokaupungin juhannuksen vietto keskeytyy yllättävällä tavalla. Alueelle hyökkäävät tuntemattomat erikoisjoukot, joiden tavoite ja alkuperä on tuntematon. He alkavat esittää vaatimuksia Suomelle.

Sarjan ideoinut Louhimies toimii myös yhtenä sen käsikirjoittajista Andrei Alénin, Jari Rantalan ja kirjailija Helena Immosen kanssa. Luovana johtajana on Oscar-ehdokkaana ollut Hollywood-tuottaja Heather Loeffler. Mukana tuotannossa on Puolustusvoimat.

Kokonaan Suomessa kuvattavan sarjan pääkuvausjakso alkaa 22. toukokuuta. Sarjaa kuvataan muun muassa Helsingissä, Kymen läänissä ja Hankoniemellä. Sarjan julkaisuajankohta selviää myöhemmin.