Uusi käänne: Kihlattu ei usko Aaron Carterin kuoleman olleen vahinko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmennyt muusikko Aaron Carter kuoli hukkumiseen, imppaamisen ja masennuslääkkeiden yhteisvaikutuksesta. Hänen elimistöstään löydettiin alpratsolaamia, eli Xanaxia. Kuolema on kuitenkin ollut viranomaisten mukaan vahinko, eikä itsemurha tai henkirikos. Raportin mukaan hän on vajonnut kylpyammeessa veden alle lääkkeiden ja imppaamisen jälkeen kohtalokkain seurauksin.

Los Angeles Countyn julkaiseman ruumiinavauspöytäkirjan laatiminen kesti viisi kuukautta, Page Six uutisoi. Carter löydettiin kuolleena 5. marraskuuta kotinsa kylpyhuoneesta Lancasterissa, Yhdysvaltojen Kaliforniasta. Hän oli 34-vuotias.

Carter julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Laulajan äiti Jane Carter kieltäytyi aiemmin uskomasta, että hänen poikansa kuoli vahingossa tapahtuneeseen yliannostukseen. Hän pyysi viranomaisia tekemään rikostutkinnan poikansa kuolemasta. Carterilla oli taaperoikäinen Prince-poika Melanie Martinin kanssa ja nyt miehen ex-kihlattu haluaa Aaronin kuoleman tutkittavaksi.

– Ruumiinavauspöytäkirjan tulokset eivät ole tapauksen loppu, Martin kertoi TMZ:lle.

– Raportti väittää kuoleman johtuneen hukkumisesta, mutta hänellä oli yllään t-paita ja kaulakoru kylpyammeessa. Tämä ei käy järkeen, miksi hän olisi kylpyammeessa vaatteet päällä? Minulla on vielä paljon kysymyksiä, joihin haluaisin vastauksen poliisitutkinnasta, Melanie jatkoi.

Aaronin äiti Jane Carter paljasti jo aiemmin uskovansa, että hänen poikansa murhattiin. Jane jakoi sosiaalisessa mediassa järkyttäviä kuvia Aaronin kuolemanpaikalta. Kuvien perusteella äiti uskoo, että hänen poikansa ei ollut kylpyammeessa kuolinhetkellään, vaan kylpyhuoneen lattialla ja joku yritti elvyttää häntä. Carterin ulostetta on levinnyt kaikkialle kylpyhuoneessa, joten äitinsä mukaan mies on siirretty myöhemmin kylpyammeeseen kuoleman jälkeen.

– He eivät koskaan tutkineet kylpyhuonetta mahdollisena rikospaikkana hänen riippuvuushistoriansa takia, hän väitti ja tiedossa on, että Carter oli pitkään kamppaillut riippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa.