Ei näin: Mies öykkäröi humalassa Disney Worldissa – reissu jatkui putkassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jos on pakko nauttia alkoholia keskellä päivää, niin älä tee sitä ainakaan lasten unelmien matkakohteessa, Disney Worldissa. Älä ole kuten kolmekymppinen Edward Stephenson, joka joutui lopulta pidätetyksi huvipuistossa tapahtuneen toilailunsa vuoksi.

Monessa perheessä saatettiin talvella huvipuistoreissun jälkeen keskustella siitä, miksi jotkut aikuiset ovat tyhmeliinejä. Edward Stephenson pidätettiin tammikuun 15. päivänä, mutta poliisiraportti julkaistiin vasta nyt. Pidätysraportin mukaan hän huuteli ja kirosi lapsille sekä lasten edessä. Hän jatkoi sopimattomia kommentteja huvipuistokävijöille Once Upon a Toy -kaupassa.

Disneyn turvallisuushenkilökunta puuttui asiaan ja pyysi Stephensonia poistumaan paikalta. Öykkäröinti jatkui, joten paikalle soitettiin poliisit. Miehen pidättämiseen tarvittiin kolme poliisia, koska Stephenson pani hanttiin. Stephenson olisi päässyt kiltisti majapaikkaansa, mutta hänen perhe kieltäytyi liittymästä hänen seuraansa. Kun mies sylkäisi yhden poliisin päälle, toimitettiin hänet Orange Countyn vankilaan.