R. Kelly siirrettiin toiseen vankilaan – Unabomber istui samassa paikassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja R. Kelly kärsii parhaillaan 30 vuoden pituista vankeusrangaistustaan seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta. Hänet siirrettiin hiljattain Chicagon vankilasta keskiturvalliseen vankilaan, joka tunnetaan korkean profiilin vangeista Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa. 56-vuotias R&B-artisti, jonka oikea nimi on Robert Sylvester Kelly, siirrettiin Butner Federal Correctional Complexiin 19. huhtikuuta.

Kyseinen vankila majoittanut joitain Amerikan pahamaineisimpia rikollisia, kuten Bernie Madoffia, ”Unabomber” Ted Kaczynskia, John Hinckley Jr. ja Joe Exoticia. Kellyn asianajaja Jennifer Bonjeanin mukaan mies tarvitsi lääkärinhoitoa, mikä saattoi olla siirron syynä, CNN uutisoi.

Kellyn odotetaan vapautuvan vankilasta, kun hän on 80-vuotias. Vireillä on lisäksi kaksi muuta oikeudenkäyntiä laulajaa vastaan. Yksi Minnesotassa ja toinen osavaltion tuomioistuimessa Chicagossa. Viime vuonna kerrottiin, että kaksi uutta naista on astunut esiin ja syyttää laulajan käyttäneen heitä alaikäisenä seksuaalisesti hyväkseen.