Salma Hayek on uskomaton biksukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Salma Hayek nähdään uudessa Magic Mike’s Last Dance -elokuvassa Maxandra Mendozan roolissa.

Nyt Hayek on esitellyt tyrmistyttävän upeaa rantakuntoaan pulahtamalla uimaan huvijahdilta, jossa hän nautiskeli illasta keltaisissa biksuissa. Pulahdus kuvattiin kuviin ja videolle, eikä Salma ainakaan peitellyt nuorekasta vartaloaan kuvaajalta.

Salma Hayek on naimisissa ranskalaisen bisnesmiehen François-Henri Pinaultin kanssa. Pinault oli kertonut suoraan vaimolleen, että häntä ei haittaa lainkaan se, että Salma Hayek ystävystyy tanssijoiden kanssa. 56-vuotias Salma Hayek kertoi People-sivuston haastattelussa viettäneensä tanssijoiden kanssa paljonkin aikaa ja kutsuneensa heidät jopa hänen kotiinsakin.