Hämmentävä video: Hirvi asteli elokuvateatteriin – herkutteli popcorneilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alaskan Kenaissa sijaitsevassa elokuvateatterissa nähtiin hiljattain epätavallinen vieras. Se vaikutti olevan kiinnostunut varsinaisten elokuvien sijaan ennemminkin tarjolla olleista herkuista.

Kenai Cinemas -elokuvateatterin aulaan ilmestyi työntekijöiden hämmästykseksi hirvi. Hämmentävä hetki tallentui valtontakameran videoksi. Siinä nähdään, kuinka eläin haistaa esillä olevat popcornit ja alkaa popsia niitä.

Hirvi myös tonki roskakoria, minkä seurauksena Happy Meal -rasia jäi roikkumaan sen nenästä. Eläin viihtyi elokuvateatterin aulassa jonkin aikaa, kunnes se kyllästyi työntekijöiden meteliin ja poistui omin avuin paikalta. Biologi Nick Fowler kommentoi Anchorage Daily News -lehdelle hirvien syövän yleensä kasveja, oksia ja lehtiä.

– En tiedä, onko Happy Meal -ateria hyväksi vai pahaksi hirvelle. Olen kuitenkin ehdottoman varma, ettei se ole osa hirven luonnollista ruokavaliota, Fowler kertoi.