Nainen sai raivarit lentokentällä – omenamehu takavarikoitiin turvatarkastuksessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Phoenix Sky Harbor -lentokentällä turvallisuustarkastukseen mennyt 19-vuotias Makiah Coleman sai valtavan raivokohtauksen, koska lentokenttävartijat takavarikoivat hänen mukanaan olleen omenamehun. Nainen suuttui, puri ja löi työntekijöitä. Kolme turvahenkilöä sai vammoja episodissa ja nainen pidätettiin.

– Hän huusi ja raivosi omenamehusta, käveli tiskin ympäri ja yritti napata roskakorin, mikä sisälsi hänen tavaroitaan, raportissa kerrotaan.

Hänen väitetään kiivenneen tiskin yli ja lyöneen vartijaa päähän ennen kuin hän löi ja veti toista työntekijää hiuksista. Kolmas vartija puuttui asiaan yrittääkseen pysäyttää Colemanin, mutta sen sijaan nainen puri häntä. Tarkastuspiste suljettiin ja sadat matkustajat joutuivat jonottamaan toisille turvatarkastuspisteille.

– Valitettavasti tämä tilanne ei johtanut vain kolmen TSA-vartijan loukkaantumiseen, vaan se aiheutti haittaa noin 450 matkustajalle, jotka jouduttiin ohjaamaan läheiseen tarkastuspisteeseen turvatarkastusta varten tämän yhden matkustajan toiminnan vuoksi, TSA:n tiedottaja sanoi lausunnossaan.