Sisarvaimot-sarjan Mykelti Brown: ”Isäni ei ole enää moniavioinen tai uskossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Perhe on ollut syvästi uskonnollinen ja sen myötä he ovat harjoittaneet myös moniavioisuutta. Perheen aikuiset lapset ovat rohkeasti puhuneet kokemuksistaan sisarvaimojen ja Kody Brownin kasvattamana.

Nyt 26-vuotias Mykelti Brown on päättänyt avata sanaisen arkkunsa liittyen isäänsä Kody Browniin. Mykelti on Christinen tytär. Mykelti että hänen miehensä Tony kertoivat yhteisellä Patreon-tilillä, että he eivät usko Kodyn hakevan enää uusia vaimoja tai olevansa moniavioinen.

– Isäni ja äitini eivät myöskään ole enää osa uskontoa. Uskonto, jonka kanssa kasvoimme, Apostolic United Brethren, on se, mistä uskon ja mormonismin moniavioisuus on tavallaan peräisin. He eivät ole aktiivisia kirkossa, eivätkä he ole aktiivisia tuossa uskonnossa, Mykelti sanoi.