Kylie Jenner katuu itse luomiaan kauneusihanteita

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimman ja seuratuimman perheen elämästä kertova The Kardashians -sarja on jatkunut alkuperäisen tuotantoyhtiön jälkeen Disneyn suoratoistopalvelussa. Toinen tuotantokausi sai ensi-iltansa 22. syyskuuta ja nyt perheen elämää on seurattu kuvausryhmän toimesta jo kolmannenkin uuden tuotantokauden verran.

Kolmas tuotantokausi alkaa 23. toukokuuta ja sen tuorein traileri on paljastanut, että perheen kuopus Kylie Jenner on halunnut aloittaa vakavan keskustelun perheensä kanssa kauneusihanteista. Jo vuosien ajan Kardashianin ja Jennerin naisten on kerrottu vaikuttavan yleisiin kauneusihanteisiin, mutta naiset ovat vähätelleet rooliaan.

Nyt Kylie Jenner kertoo katuvansa sitä, että hän on ottanut kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Hän ei myöskään toivo, että heidän perheensä asettamat kauneusihanteet vaikuttaisivat esimerkiksi hänen omaan tyttäreensä. Monet faneista ovat olleet mielissään siitä, että Jenner on viimein aloittanut keskustelun tästä aiheesta.

Kardashianin ja Jennerin naiset ovat olleet isossa roolissa siinä, että suurista huulista tuli suosittuja. Heidän arvellaan vaikuttaneen suuresti myös siihen, että tiimalasivartalon trendikkyys teki paluun. Moni on yrittänyt saada mahdollisimman suuren takapuolen ja mahdollisimman pienen vyötärön kauneuskirurgian avulla.