Unelma-ammatti? Avustaja pyyhki Amanda Holdenin etumusta ja takamusta kiiltäväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni myös miestenlehtien sivuille. Nyt hän on valmistautunut näyttävästi kauden viimeiseen televisiolähetykseen.

50-vuotias Amanda nähdään tuoreella somevideollaan valmiina lähetykseen, jossa hänet nähtiin erittäin tiukassa ja syntisen punaisessa lateksiasussa. Videolla varsinkin miespuolisia seuraajia on ihastuttanut varsinkin avustaja, joka pyyhkii punaista tyköistuvaa asua puhtaaksi ja säätää siitä ryppyjä pois melko intiimein ottein.

Amanda Holden on ollut naimisissa Chris Hughesin kanssa jo yli vuosikymmenen ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, Alexa ja Hollie.