Elämän suurimmat hetket listattiin – montako näistä olet jo kokenut?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

On sanottu, että ihminen valittaa turhasta, jos häneltä puuttuvat aidot ongelmat. Elämässä on tilanteita, jotka voivat olla mullistavia ja ikimuistoisia. Kaikki tilanteet tai asiat eivät sitä ole. Nyt ihmisiltä on kysytty, mitkä ovat olleet heidän elämänsä suurimpia hetkiä. Listalle pääsi 15 yleisintä.

Kyselyyn osallistui 2.000 aikuista. Vastausten perusteella ihminen kokee keskimäärin 11 suurta hetkeä vuodessa. Se voi olla surullinen, nolo tai onnellinen asia. Esimerkkinä se, että he muuttavat uuteen kotiin, käyvät läpi eron tai saavat ylennyksen. Uuden auton ostaminen, lemmikin hankkiminen tai julkisella paikalla kaatuminen voi jäädä mieleen tällaisena hetkenä.

Yleensä tällainen tapahtuma antaa tilaisuuden kokoontua läheisten ja ystävien kanssa yhteen. Samalla voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Kyselyn toteuttaneen Philadelphia-juuston mukaan elämän suuria hetkiä juhlitaan tai lohdutetaan tietynlaisella ruoalla.

Suurimmat hetket arkielämässä:

MuuttoEroAsunnon ostaminenHääpäiväPerheen riitaKosintaSuosikkijoukkueen peliYlennyksen saaminenKaatuminen julkisestiLemmikin hankkiminenTapaaminen julkkiksen tai idolin kanssaSuosikkiohjelman sarjan finaaliViestin lähettäminen väärään WhatsApp-chatiinSeksikohtauksen katsominen perheenjäsenten kanssa televisiostaLöytää sattumalta rahaa