Netflixin supersuosittu sarjamurhaajasarja jatkuu – veljekset keskiössä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tositapahtumiin perustuva Dahmer – Hirviö: Jeffrey Dahmerin tarina -sarja nousi viime vuonna hitiksi Netflixissä. Sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerista kertoneelle sarjalle työstetään jo uutta kautta, jonka keskiössä on uusi maailmaa järkyttänyt veriteko.

Tulevan kauden nimi on Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Siinä seurataan varakkaassa perheessä varttuneita veljeksiä, jotka murhasivat vuonna 1989 omat vanhempansa. Veljesten itsensä mukaan he olivat olleet isänsä hyväksikäytön uhreja.

Dahmer – Hirviö: Jeffrey Dahmerin tarina -sarja keräsi Netflixin mukaan miljardi katselutuntia ensimmäisten 60 vuorokauden aikana. Sarjan suosion myötä Netflix tilasi Ryan Murphyn luomalle antologiasarjalle kaksi uutta kautta. Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä tulevan kauden päärooleissa nähdään.