Doja Cat yllätti Met Galassa – pukeutui kissaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa viime vuosien aikana oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Doja Cat on viime aikoina aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Tähti poisti taannoin Instagram-kanavaltaan kaikki kuvat ja videot. Sen jälkeen naisen tyyli julkaisuissa on ollut huomattavasti erilainen kuin aiemmin.

Nyt Doja Cat yllätti upean sädehtivällä asullaan Met Galassa. Oscar De La Rentan tyylikkäässä kissa-asussa oli pään peittävä huppu ja korvat. Doja Catin kasvot oli myös muunneltu proteesien avulla muistuttamaan enemmän kissaa. Tämän lisäksi nainen vastaili osaan haastatteluista pelkästään maukumalla.

Monet epäilevät naisen julkaisevan pian uutta musiikkia. Osa kommentoijista onkin todennut, että tänä vuonna Doja Catin elämässä näyttää alkaneen uusi aikakausi. Taannoin 27-vuotias artisti yllättikin faninsa leikkaamalla myös hiuksensa siiliksi ja ajelemalla kulmakarvansakin kokonaan pois.

@voguegermany Did you get that? #voguegermany #voguestars #metgala2023 #metgala #metgalalooks #metgalastyle #dojacat #dojacatlooks #dojacatmetgala #dojacatedit #dojacatedits ♬ Originalton – VOGUE Germany

@voguegermany The cat can speak! #voguegermany #metgala #metgala2023 #dojacat #dojacatmetgala #metgalaredcarpet #redcarpet #choupette #karllagerfeld ♬ Originalton – VOGUE Germany