Keira Knightley rehellisenä äitiydestä: ”Se on todella vaikeaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Keira Knightley tunnetaan hänen upeista roolisuorituksistaan muun muassa The Imitation Game, Ylpeys ja ennakkoluulo sekä Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Viime aikoina nainen on keskittynyt enemmän perhe-elämäänsä ja lastensa kasvattamiseen.

Keira Knightley on puhunut Peanut-kanavan julkaisemassa haastattelussa äitiydestä ja sen haasteista. 38-vuotias nainen ihmettelee sitä, että miksi naiset yrittävät saada lasten kasvattamisen näyttämään helpolta. ”Se ikään kuin vie saavutuksen tunteen pois. Äitiys ei ole helppoa. Se on itse asiassa todella vaikeaa”, Knightley sanoo.

Keira Knightley kertoi tietävänsä, että hän on todella etuoikeutettu, koska hänellä on lasten hoitamiseen osallistuva perhe. Sen lisäksi hänellä on rahaa hyvän päivähoidon järjestämiseen. Näistäkin asioista huolimatta lapsiperheen arki tuntuu silti hänestäkin jo raskaalta ja vaikealta. Keira Knightleylla on hänen puolisonsa James Rightonin kanssa kaksi lasta, kahdeksanvuotias Edie ja kolmevuotias Delilah.

@peanut Love Keria Knightley for calling out her privilege. 👏 #KeriaKnightley #motherhood #realmotherhood #honestmotherhood #momlife ♬ original sound – Peanut