Naisen erikoskyky hämmästyttää – jalka kääntyy 171 astetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmiillä on jokin erikoistaito, joka erottaa heidät kanssakulkijoista. Yhdysvaltojen New Mexicossa asuvan Kelsey Grubbin tapauksessa erikoistaito on hänen kyky saada jalkansa kääntymään hämmästyttävän paljon.

Grubb kykenee kääntämään jalkaansa hurjat 171,4 astetta. Hänen jalkateränsä voivat siis osoittaa lähes täysin päinvastaisiin suuntiin. Jalkojen hurja taipuvuus toi Grubbille Guinnessin ennätystenkirjan ennätystittelin kategoriassa Suurin jalan kääntyminen (nainen).

Grubb epäilee jalkojensa poikkeuksellisen taipuvuuden johtuvan hänen taustastaan taitoluistelijana. Naisen mukaan hänen erikoistaitonsa herättää ihmisissä sekä hämmästystä että järkytystä.

– Työskentelen kirjastossa, jonne saimme tuoreimman maailmanennätyskirjan. Työkaverini selaili sitä ja avasi sivun, jossa kerrottiin eniten kääntyvästä jalasta. Hänen mielestään se oli ällöttävää. Luonnollisesti totesin, että pystyisin luultavasti samaan, Grubb kuvaili Guinnessille.