Minka Kuustonen ja Aku Sipola erosivat: ”Kahdeksan hienoa vuotta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useiden vuoien ajan yhdessä ollut näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen ja Aku Sipola ovat eronneet. Tähdet paljastivat asian omilla Instagram-tileillään julkaisemissaan päivityksissä, joiden sisältö oli sama.

Näyttelijöiden mukaan ero tapahtui jo viime syksynä. He kertovat jatkaneensa elämäänsä ystävinä ja rakkaan lapsensa tasavertaisina vanhempina. He eivät kommentoi eroa enempää.

– Saimme jakaa yhdessä kahdeksan hienoa vuotta, joista olemme kiitollisia, julkaisussa summataan.

Kuustonen ja Sipola olivat yhdessä vuodesta 2014 lähtien. Heidän yhteinen lapsena syntyi helmikuussa 2018. Molemmat näyttelijät ovat mukana tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Spede-elokuvassa, jossa Sipola näyttelee Vesa-Matti Loiria ja Kuustonen Pirjo Pasasta.