Ashley Graham kuvattiin imettämässä – palautevyöry korvikeesta yllätti huippumallin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman seksikkäimmän naisen tittelin tänä vuonna Maxim-lehdeltä saanut Ashley Graham synnytti vuosi sitten terveet kaksospojat Malachin ja Romanin. Heidän lisäkseen naisella on hänen miehensä Justin Ervinin kanssa myös kolmevuotias poika Isaac. Nainen on rintaruokkinut jokaista poikaansa, mutta se ei ole ollut aina helppoa.

Ashley Graham teki taannoin päätöksen lopettaa imettämisen, koska kaksospoikien rintaruokkiminen kävi naiselle niin raskaaksi. Hän teki samaan aikaan sosiaalisessa mediassa kaupallisen yhteistyön korviketta valmistavan yrityksen kanssa, jolloin 35-vuotias äiti avasi keskustelun äidinmaidonkorvikkeen syöttämisestä vauvoille.

Graham yllättyi People-sivuston mukaan palautteesta, jota hän sai. Naiselle tuli suurena yllätyksenä se, että äidinmaidonkorvikkeen antamisen ympärillä on niin suuri häpeä. Tähti yllättyi myös saamastaan kritiikistä. Ashley Grahamin mielestä jokaisen äidin tulisi saada rauhassa tehdä omat päätöksensä, jotka hän kokee parhaiksi hänen lapsilleen ja perheelleen.