Suomen Cupin jalkapallo-ottelu keskeytyi huvittavalla tavalla – lapsi ajeli kentälle potkupyörällä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilukilpailuissa nähdään toisinaan yllättäviä tilanteita kentälle ilmestyvien ulkopuolisten ansiosta. Jalkapallon Suomen Cupin ottelu keskeytyi sunnuntaina hetkeksi koomisella ja hellyttävällä tavalla Lahden Kisapuistossa.

Kisapuiston stadionilla oli käynnissä Jalkarannan Palloseuran ja KJP:n välinen ottelu, kun yllättäen kentälle ilmestyi sinne kuulumaton henkilö. Viheriöllä liikkui pelaajien ja katsojien hämmästykseksi pieni lapsi potkupyöränsä kanssa. Näky ikuistui videoksi, joka jaettiin myöhemmin Jalkapallon Suomen Cupin virallisella Twitter-tilillä.

Lapsi saatettiin pois kentältä takaisin huoltajansa luokse. Jalkapallon Suomen Cupin Twitter-julkaisun mukaan ottelu päästiin pelaamaan normaalisti loppuun. Ottelun voittajaksi nousi rangaistuspotkukilpailun jälkeen Jalkarannan Palloseura.