Äiti huomasi tyttären korvassa jotain outoa – sitten paljastui karmiva yllätys

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arkansasissa asuva nainen teki taannoin karmivan löydön lapsensa korvasta. Tapaus herätti runsaasti huomiota äidin jaettua siihen liittyvän julkaisun TikTokissa.

Jessica DeLoach kertoo huomanneensa kaksivuotiaan tyttärensä korvassa jotain erikoista kylvettäessään häntä. Äidin mukaan näytti siltä, kuin korvaan olisi päätynyt ruokaa. Tilanteen vakavuus paljastui lääkärin löydettyä lapsen korvasta kaksi puutiaista.

– Niiden poistaminen oli erittäin traumaattinen kokemus. Lasta täytyy pidellä pidellä paikoillaan, jotta korvaan kuulumattomat asiat saadaan pois turvallisesti. Kaksivuotias ei ymmärrä, mitä lääkäri yrittää tehdä, DeLoach kuvaili People-lehdelle.

Lapsi toipui tapauksesta, eikä hänellä ole näkynyt merkkejä seurauksista. DeLoach kertoo tehneensä tapaukseen liittyvän videon varoittaakseen muita vanhempia ulkona piilevästä vaarasta punkkisesongin alla. Katso kuvat tästä.